Qui som

Som una empresa consolidada, fundada l’any 1974, especialitzada en la fabricació i distribució de sistemes de pagament amb targetes, autoservei i control. Des dels nostres inicis, ens hem centrat a oferir solucions a mesura que s’adaptin perfectament a les exigències de cada empresa, tenint sempre en compte les dinàmiques i necessitats canviants del mercat. La nostra llarga trajectòria ens ha permès acumular molta experiència, convertint-nos en un referent per a grans companyies i institucions que confien en la nostra expertesa i en la qualitat dels nostres productes.

El nostre equip de consultors està sempre a disposició per guiar-lo en la selecció del producte que millor s’ajusti a les seves necessitats específiques. Entenem que cada client és únic i, per això, ens esforcem a proporcionar una atenció personalitzada i adaptada. A més, tots els nostres productes estan sostinguts per un robust equip d’R+D, dedicat a la innovació i al desenvolupament continu, amb l’objectiu de mantenir i superar els alts estàndards de servei i qualitat que ens caracteritzen.

El nostre compromís amb la qualitat no s’atura en els productes; s’estén al servei postvenda. Disposem d’un complet servei tècnic i d’un extens estoc de recanvis per garantir una resposta ràpida i eficient davant qualsevol necessitat de manteniment o reparació. Entenem que un bon servei és fonamental per a la satisfacció del client, i és per això que la qualitat i un servei excepcional són el nucli de la nostra filosofia empresarial.