Virtual

Plataforma de fidelització connectant associacions i botigues

L’inici de l’aventura amb Targecopy és tan senzill com capturar un codi QR específic de la botiga amb el teu telèfon mòbil. Aquest primer pas et permet registrar-te a l’aplicació de manera ràpida i sense complicacions. Imagina’t entrant a la teva botiga preferida, trobant el codi QR al mostrador i, amb un simple gest, formar part d’un univers de recompenses. Aquesta funcionalitat no només et submergeix directament a l’experiència Targecopy, sinó que també et prepara per començar a acumular beneficis des del primer moment.

Un cop dins l’aplicació, la personalització de les recompenses es transforma en una eina poderosa tant per a les botigues com per als seus clients. Targecopy et permet ajustar els percentatges de recompensa que reben els teus clients en cada compra, oferint-te la flexibilitat de crear promocions especials per a esdeveniments específics, dies de la setmana o fins i tot hores determinades. Aquest nivell de personalització enriqueix l’experiència de compra, incentivant la fidelitat dels clients i potenciant les vendes en moments clau.

La comunicació amb els clients és vital, i Targecopy ho fa possible de manera eficaç a través de missatges SMS i WhatsApp. Aquest canal directe de comunicació permet a les botigues enviar notificacions personalitzades sobre noves ofertes, descomptes exclusius o fins i tot recordatoris de saldo disponible. És una manera excel·lent de mantenir els clients informats i compromesos, fomentant una relació més propera i de confiança entre el negoci i el consumidor.

L’aplicació Targecopy no només es centra en les recompenses, sinó que també ofereix una gestió clara i senzilla del saldo acumulat. Els clients poden consultar fàcilment el seu saldo disponible a través de l’aplicació, veient de manera transparent l’acumulació de beneficis obtinguts amb les seves compres. Aquesta transparència afavoreix una major confiança en el sistema de fidelització i anima els usuaris a continuar utilitzant l’aplicació per a futures compres.

Finalment, la versatilitat de Targecopy es veu reflectida en la seva disponibilitat tant per a dispositius Android com iOS, assegurant-se que cap client es quedi enrere. Aquesta accessibilitat generalitzada permet que una àmplia base d’usuaris gaudi dels avantatges de l’aplicació, independentment del seu dispositiu mòbil. A més, la interfície amigable i intuïtiva de l’aplicació assegura una experiència d’usuari agradable i eficient, fent que el procés de fidelització sigui tant plaent com beneficiós.

Beneficis per a l'Associació de Comerciants

L’aplicació Targecopy obre un món de possibilitats per a les Associacions de Comerciants, proporcionant una eina potent per a la gestió i expansió de la seva xarxa de botigues adherides. Un dels avantatges principals és la capacitat d’usar el saldo acumulat en qualsevol botiga dins de l’associació, fomentant així una economia circular dins de la comunitat comercial. Això no només incrementa el volum de vendes dins de la xarxa, sinó que també afavoreix la fidelització de clients en l’àmbit local. Des de la plataforma central, l’associació pot gestionar fàcilment l’alta de noves botigues, establir els límits d’euros que poden oferir les botigues en concepte de recompenses i ajustar les polítiques de fidelització per optimitzar l’impacte comercial i la satisfacció dels clients. Aquesta flexibilitat i control permeten a l’associació adaptar-se a les necessitats canviants del mercat i de les seves botigues afiliades, potenciant així l’atractiu i la competitivitat de la comunitat comercial en conjunt. 

Beneficis per a la Botiga o Comerç

Per a les botigues i els comerços, Targecopy ofereix una sèrie d’avantatges clau que poden transformar la manera en què connecten amb els seus clients i maximitzen la seva fidelitat. Implementant aquest sistema de fidelització, una botiga pot no només recompensar els seus clients per les seves compres, sinó també atraure nous clients dins de l’ecosistema de l’associació de comerciants. La capacitat de personalitzar les recompenses i ofertes permet als comerciants adaptar les seves estratègies de màrqueting a objectius específics, com ara augmentar les vendes durant les hores baixes o promocionar productes específics. A més, la inclusió en una xarxa més àmplia de botigues afiliades a l’associació ofereix una visibilitat augmentada i accés a una base de clients més gran, la qual cosa pot significar un important impuls per a petites i mitjanes empreses que busquen créixer. La gestió simplificada a través de l’aplicació també redueix la càrrega administrativa, permetent als comerciants concentrar-se en el que millor saben fer: oferir productes i serveis de qualitat als seus clients.